Тепловий комфорт

Тепловой комфорт в пассивных домах E-dim

Тепловий комфорт в пасивному будинку E-dim

Відчуття теплового комфорту залежить, серед іншого, від нашого загального самопочуття, одягу або стану фізичної активності. Це чинники, на які “E-dim” не має впливу. Проте, існують фізичні фактори, які визначають сприйняття навколишнього середовища як тепловий комфорт.

По-перше, різниця температур в різних місцях приміщення не повинна бути більшою ніж 3° С. Наприклад, якщо температура на внутрішній стороні зовнішньої стіни і температура, яка вимірюється в центрі кімнати буде різнитися більш ніж на 3° С, ми відчуватимемо дискомфорт. У такому місці, стоячи або сидячи буде неприємне враження, ніби  дує по спині.

Тепловий комфорт в пасивному будинку E-dimІншим явищем, є швидкість руху повітря в приміщенні. Влітку вона не повинна бути більшою ніж 0,2 м / с, а взимку 0,15 м / с.

Важливим є також забезпечення оптимальної вологості повітря в приміщенні.

Пам’ятайте, що якість повітря і відповідна його вологість запобігатиме утворенню цвілі і грибка, які є дуже шкідливими і мають алергенний вплив на наше здоров’я.

Цікавим є той факт, що комфортна температура влітку є вищою, ніж взимку, наприклад 24°С і 21°С відповідно.

Отже, використання цих стандартів гарантує нам забезпечення теплового комфорту на найвищому рівні. Детальніше про утеплення фасадів будинків.

Тепловий комфорт в пасивному будинку E-dim

Безкоштовна консультація

Отримати безкоштовну консультацію з проектування будинків та дізнатись більше інформації про технології Ви зможете:

+38 (050) 3 715 715

e.dim.lviv@gmail.com

Надішліть запит


Vector Smart Object